Üdvözöljük belsőépítész blogunkon!

Belsőépítész blogunkon naprakész ötletekkel szolgálunk, azoknak a designkedvelő embereknek, akik nyitottak az új és ötletes megoldásokra, valamint segíthetünk lakberendezőként megnyitni az utat a hétköznapi ember otthonának, álmainak megvalósításához.

2010. február 22.

Furcsa lépcsők

a művészetben nincs határ
A design világában már semmi sem meglepő, egyre furcsább kinézetű design tárgyak születnek, ezek alól a lépcsők sem kivételek.
A tervezők igyekeznek meghökkenteni a laikus és a designkedvelőket egyaránt.
Első kinézetre ezek a lépcsők használhatatlannak, idegennek tűnhetnek a funkció szemszögéből, viszont igenis működő képes darabok, szinte képzőművészeti alkotásként, szoborként hatnak. Kisebb terekben nem ajánlottak, majdhogynem követelik a nagy tereket, ahol uralkodhatnak, magukra vonhatják a figyelmet.
Nemcsak a formákkal lehet ilyen hatást kelteni, elég, ha a lépcső egy karakteres, feltűnő színt kap vagy épp egy jellegzetes mintával dekoráljuk.
A művészetben nincs határ és ha dekoratív, mindenre nyitott designkedvelő vagy bátran tervezz az alábbiakhoz hasonló lépcsőt a lakásodba. Figyelj a szín és anyaghasználatra, aminek tükröznie kell téged és a lakásod stílusát.




 


 


 


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése