Üdvözöljük belsőépítész blogunkon!

Belsőépítész blogunkon naprakész ötletekkel szolgálunk, azoknak a designkedvelő embereknek, akik nyitottak az új és ötletes megoldásokra, valamint segíthetünk lakberendezőként megnyitni az utat a hétköznapi ember otthonának, álmainak megvalósításához.

Belsőépítész Stúdió - Rólunk


Jelen
belsőépítészet a belvárosban 

Budapest belvárosának rendkívüli építészete vonzza az ideutazó embereket, akik szívesen fektetnek be az ingatlanpiac adta lehetőségekbe.
A Renouveaux Budapest segít a külföldi befektetőknek és az itthoni otthonteremtőknek egyaránt megtervezni és megvalósítani álmaik otthonát.
Belsőépítész cégünk fiatalos és dinamikus, mindig kihívásra kész. A háttérben dolgozó szakemberek biztosítják a jól átgondolt és ügyfeleink igényei szerint készített tervek megvalósítását.
Az igények sokoldalúak, így mi is igyekszünk nyitottak és türelmesek lenni, valamint új belsőépítészeti ötletekkel, praktikus megoldásokkal szolgálni az otthonteremtőknek.
Belsőépítészeti csapatunk tervezési vonalát én magam erősítem, gondosan figyelek a részletekre, megrendelőink kéréseit szem előtt tartva készítem el a terveket. Képzőművészeti múltamból adódóan törekszem arra, hogy az enteriőrök minden esetben tükrözzék a benne lakók stílusát, élhető és praktikus terek létrehozása a cél.


 


Kollégáimmal kiegészülve minden tekintetben törekszünk a tökéletességre, a jó üzleti kapcsolatok kialakítására. Az utóbbiban, az ügyfeleinkkel való folytonos kapcsolattartásban és az anyagbeszerzésben kollégám Luigi Stamegna áll rendelkezésünkre, valamint Jonásch Tamás a mi ún. „minőségellenőrünk”, a Renouveaux „motorja”, az ő felelőssége, hogy a munkák minősége a legkiválóbb legyen és a határidők betartása, ami szintén egy fontos eleme a bizalomnak.
Egyik fontos elem a felújítás során megelőzni a szomszédokkal való összetűzést a munkálatokból adódóan felmerülő zavaró hangok miatt. Cégünk folytonos kapcsolatban van a házak közös képviselőjével, időben történnek a víz és fűtés kimaradások értesítései, valamint mindig kitűzésre kerülnek a cég elérhetőségeit is tartalmazó, az éppen zajló felújítást jelző és a kellemetlen hangokért elnézést kérő feliratok. Így a tulajdonos feszültségmentesen, konfliktusok nélkül költözhet be új otthonába.


 


  


A belsőépítészet a megbízhatóságon és a minőségen alapul, nekünk meg fontos a megrendelő elégedettsége, amikor egy munka egy erős kézfogással és mosollyal végződik és egy új élet kezdete lehet ügyfeleink számára.
A Renouveaux Budapest egy lehetőség nekem, mint belsőépítésznek a tapasztalatszerzésre, kibontakozásra, egy lehetőség az otthonteremtők számára otthonuk kialakítására, álmaik megvalósulására.
Egy kis betekintés a referencia munkáinkba: 


 


 


 


 


 


  


 


 


 


  


  


 


 


 


 


  


 


 


 


 


 


 


  


 


  


 


 


 Látogass el honlapunkra és tekintsd meg cégünk profilját, kérj árajánlatot! Várjuk jelentkezésed!